Bezoek mijn Facebook Salon99
Leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Salon99

Ik ben Noella van Salon99. Als medische pedicure ben ik breed opgeleid en gespecialiseerd. Ik kan naast de gezonde voet ook de risicovoeten behandelen waaronder diabetes, reuma, ouderen en verwaarloosde voet. Salon99 is aangesloten bij het kwaliteitregister ProCert voor pedicure en bij ProVoet Regelmatig bezoek ik beurzen en volg ik workshops en opleidingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Je kunt bij Salon99 terecht voor behandelingen met betrekking op medisch pedicure. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Heb je nu last van eelt, likdoorns, kloven of ingroeiende nagels, dan heeft Salon99 een doel om voor jou de oplossing te vinden! Salon99 biedt een goede service, voor een goede prijs– kwaliteitsverhouding. Mooie voeten hoeven niet per sé duur te zijn. ik ben werkzaam in de Liemers, Achterhoek en Arnhem

Noella van der Star/Salon99

Visitekaartje

Ik ben jou graag van dienst
Noella van der Star

06 287 58 146 - info@salon99.eu

Wat mijn klanten zeggen

Lees hier de ervaringen die mijn klanten hebben geschreven.

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij ProVoet en Procert. Brancheorganisatie voor de pedicures. Pedicures die zijn aangesloten zijn altijd gediplomeerd en goed geïnformeerd over actuele vakontwikkelingen. Zij staan garant voor een professionele behandeling en verzorging van je voeten.

HFL Laboratories producten

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn. De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagelproblemen een goed product. Wilt je graag je lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. Ontdek nu wat HFL voor jou te bieden heeft, verkrijgbaar bij Salon99.